Nova linija Canonovih crno-bijelih višenamjenskih pisača

Fotografija članka: Nova linija Canonovih crno-bijelih višenamjenskih pisača

Modeli IR 3225 spremni su za povezivanje u mrežu, a imaju i dodatne mrežne kontrolere ispisa koji nude odgovarajuću vrijednost za uloženi novac te stvarno smanjenje troškova omogućujući radnim grupama korištenje jednog dijeljenog uređaja. MFP-ovi nude ulazne i izlazne značajke visoke kvalitete, uključujući skeniranje u boji, bežične LAN mreže, dva USB sučelja te ispis razlučivosti 1200 tpi, čime se uvelike povećava iskoristivost i performanse uređaja te dodatno potiče uredska učinkovitost.

Nova upravljačka ploča omogućuje još jednostavnije korištenje uređaja, uključujući veliki TFT dodirni zaslon, koji nudi poboljšanu kvalitetu slike, a osjetljiv je na unos podataka od strane korisnika, čime se omogućuje veći stupanj iskoristivosti i brzina rada.

Paul Rowntree, direktor marketinga za područje Europe u tvrtki Canon Europe, izjavio je: "Predstavljanje serije iR 3225 velik je napredak za Canon. Novi modeli zamijenit će uspješne modele iR 3045/N, iR 3035/N i iR 3025/N, koji su stekli zavidan ugled zahvaljujući kvalitetnom, sigurnom i isplativom ispisu."

Za tvrtke u kojima se dokumenti redovito skeniraju dodatna značajka "i-send" omogućuje korisnicima da skenirane dokumente s uređaja šalju na više odredišta, kao što su e-pošta, FTP ili faks. Na taj se način omogućuje pojednostavljenje radnog procesa, uz uštedu potrošnog materijala kao što su papir i tinta.

U današnje vrijeme sigurnost ima prioritet u tvrtkama svih veličina. Serija iR 3225-45 nudi sigurnost na svim ključnim razinama – za uređaj, dokumente i mrežu. Brisanjem tvrdog diska na uređaju neće ostati osjetljivi podaci, a podaci spremljeni na tvrdom disku u šifriranom su obliku. Mogućnosti šifriranja PDF-a i potpisa omogućuje korisnicima dijeljenje skeniranih dokumenata, a pritom mogu biti sigurni da će određene podatke vidjeti samo ovlaštene osobe. Osim toga, prepoznata neovlaštena veza istog se trenutka prekida.

Predstavljanjem uređaja iR 3225/N, iR 3235/N i iR 3245/N Canon jača svoju vodeću ulogu stečenu visokokvalitetnim crno-bijelim višenamjenskim pisačima.

Rowntree nastavlja: "Danas više nego ikad tvrtke traže kvalitetan i isplativ crno-bijeli ispis. S obzirom na to da serija iR 3225-45 nudi skeniranje u boji te poboljšane performanse, iskoristivost i sigurnost, sigurni smo da će ti crno-bijeli uređaji postati najkorišteniji u radnom okruženju."

Serija iR 3225-45 izlazi na tržišta širom Europe tijekom rujna 2008. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.