Nova Launcher Beta nam daje uvid u Android 7.1 prečace

Fotografija članka: Nova Launcher Beta nam daje uvid u Android 7.1 prečace

Nova Launcher u svojoj posljednjoj verziji Bete nam pokazuje kako izgleda korištenje Launcher prečaca na Androidu 7.1

Oglas

Nova Launcher je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih Launchera u svijetu androida. Većina ljudi izbjegava razne Launchere koje im nametnu proizvođači uređaja, pa koriste Nova Launcher kako bi mogli sve podesiti po svojoj želji. Nova Launcher zaista nudi mnoštvo raznih mogućnosti i isplati je se barem isprobati.

U posljednjoj Beti verzije 5.0-beta8, Nova Launcher je dodao neke vrlo zanimljive mogućnosti u svoju aplikaciju. Prva i meni najzanimljivija je podrška za korištenje Launcher prečaca poput one na Androidu 7.1. Dugim pritiskom na neku aplikaciju otvara vam se mali izbornik i možete odabrati neku od opcija, nešto slično iPhoneu i njegovom 3D touchu ( samo ovdje ne treba jako pritiskati ekran ) ili Androidu 7.1.

Za sada je u ovoj Beti moguće to napraviti samo s nekoliko aplikacija poput Google Maps, Gmail i Drive. Ovo u ovome trenutku nije nikako korisno i nije ništa posebno, ali je zanimljivo isprobati neke funkcije koje će tek doći i koje smo navikli gledati na iPhoneu ili novim Pixel uređajima. Nova Launcher će sigurno dodati podršku za više aplikacija i više opcija u tome izborniku, ali za sada je ova mogućnost tek u beti, tako da ćemo joj oprostiti ovako siromašnu ponudu.

Ako želite i sami isprobati ovu novu mogućnost, s Play Store-a skinite besplatnu Nova Launcher aplikaciju. Potom trebate otići na službenu te skinuti posljednju betu 5.0-beta8. Nakon skidanja instalirajte je preko postojeće aplikacije te potom možete isprobati ovu mogućnost.

Napravio sam par slika zaslona pa sami možete vidjeti kako to funkcionira.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.