Nova društvena mreža: Google

Fotografija članka: Nova društvena mreža: Google

Uz Googleove rezultate pretraživanja ćemo uskoro vidjeti i komentare drugih korisnika

Oglas

Novi Googleov proizvod se za sada zove samo “posts”. O njemu možete vidjeti više na , a čini se kako bi trebao biti ništa drugo nego nova društvena mreža. Pomoću postsa biste trebali moći komentirati direktno u rezultate pretraživanja.

Trenutno se testira u SAD-u za vrijeme aktualne presjedničke utrke. Pomoću posebne mobilne aplikacije, razni korisnici će moći komentirati predsjedničke kandidate, a neki komentari će se prikazivati i direktno u rezultatima pretraživanja. To ćete sve moći vidjeti ako ćete guglati neke kandidate i njihove programe.

Detaljnije informacije dolaze na kapaljku, ali ono što se zna je da će kandidati moći direktno slati poruke, slike i video zapise na Google, a od tamo će ga Google slati direktno na relevantne rezultate pretraživanja. Od tamo će se svaki post moći dijeliti na ostale društvene mreže.

Prilično zanimljiv razvoj dogođaja, odnosno odluka od strane Googlea, uzevši u obzir da se IT gigant odmaknuo od Google plus mreže. Očito bi posts trebao biti zamjenik praktički napuštene usluge.

Prvi kandidat koji je na ovaj način koristio uslugu je bio Bernie Sanders koji je postao na Google još u prosincu dajući komentare na aktualne teme i pitanja.

Ako testiranja pokažu pozitivne rezultate, posts bi se mogao uskoro otvoriti i za druge zainteresirane.

Nova društvena mreža Google_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.