Plan V: nov i inovativan projekt na Kickstarteru

Fotografija članka: Plan V: nov i inovativan projekt na Kickstarteru

Baterija od 9V je sve što je ovom punjaču potrebno

Oglas

Plan V je naziv projekta iza kojeg se krije prijenosni punjač za mobitele. Princip je jednostavan: umetnete u njega 9V bateriju i napunite svoj mobitel. Na kraju punjača se nalazi mikro USB utor za vaš mobitel.

Procjenjuje se da prosječnom mobitelu ova baterija može dati više od 4 h razgovora. Pokretači ovog projekta su krenuli na Kickstarter i nadaju se potpori od 30 000 $.

Ako donirate 10 $, ukoliko ovaj projekt krene, možete očekivati na kućnu adresu svoj primjerak punjača. No, ta je opcija već iskorištena maksimalno, pa je sljedeća varijanta tek na 15 $.

Ako projekt uspije, najavljeno je i pokretanje “Lightning” verzije koja ima nastavak za iPhone.

Naše mišljenje je da bi projekt mogao uspjeti vrlo lako. Plan V neće biti primaran ni sekundaran način na koji ćete puniti svoj mobitel, ali mnogi će dati nekoliko desetaka kuna za ovaj proizvod kako bi bili sigurni da mogu napuniti svoj mobitel u kriznim situacijama. Najveća prednost je što kada se smota, Plan V stane bez ikakvog problema u džep ili na ključeve.

Više o projektu saznajte .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.