Notebook- Sony VAIO Eco W serija

Fotografija članka: Notebook-  Sony VAIO Eco W serija

Povrh svega, W torbica je izrađena od 100% recikliranih PET boca. Pod haubom je 1GB RAM, 250GB Serial ATA tvrdi disk, Intel Atom N450 procesor (1.66GHz).  Ima 10.1 " LED  LCD s pozadinskim osvjetljenjem, 1366 x 768 rezoluciju u odnosu na standardne 1024 x 600 razlučivost zaslone netbook. 

 To znači da zaslon od 10 "  se čini kao zaslon od 13 ".  Zaista je to rješenje vidljivo dok pregledavate web ili radite na dokumentima, i čini se da je W zaslon veći nego što je. Sve pokreće Windows 7 operativni sustav. Sony Vaio W serije ima  jednostavan pristup za dva USB porta koji  nude veze na kompatibilne kamere, printere i USB flash memorije. 

VAIO Media plus vam omogućuje bežično povezivanje u vašoj kućnoj mreži s PlayStation 3 ili drugim DLNA  kompatibilnim uređajima priključenim na vaš kompatibilni HDTV. Tako možete uživati u svim sadržajima na vašem prijenosnom računalu na velikom ekranu – bežično.
Osim navedenog ima ugrađen GPS koji u  realnom vremenu omogućuje navigaciju. 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.