Note 8: procurila shema uređaja

Fotografija članka: Note 8: procurila shema uređaja

Skoro svakoga dana svjetlo dana ugledaju neke informacije o najiščekivanijem uređaju trenutno. Radi se, naravno, o Note 8. U nastavku možete vidjeti spomenutu shemu.

Oglas

Još jedan dan, još jedno curenje informacija o uređaju Galaxy Note 8. Kako vrijeme napreduje prema neizbježnoj najavi Samsungova najnovijeg uređaja, nove informacije pružaju nam prilično dobar pogled na sveukupni dizajn telefona, položaje gumba, kamere i zakrivljenog zaslona. Procurio je shematski crtež računala – koji svakako ne treba uzeti zdravo za gotovo.

Crtež koji možete vidjeti niže uvelike je u skladu s prethodnim informacijama koje su procurile, pokazujući poznat položaj gumba na bočnim stranama uređaja zajedno s dugim pravokutnim kućištem fotoaparata za koji se očekuje da će imati par leća, kao i LED bljeskalicu.

Prednja strana uređaja može izgledati zabrinjavajuće u početku, budući da je zakrivljeni zaslon okružen sa svih oštrim rubom, ali ovaj crtež (ako je doista legitiman) pokazuje uređaj kao što se pojavljuje u CAD izgledu. Takve sheme nastoje naglasiti rubove i uglove na način koji ih čini mnogo, mnogo većima nego što zapravo jesu, stoga se ne treba bojati odsutnosti Samsungovog “Infinity Displaya” kod ovog nadolazećeg uređaja.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.