Not Hotdog aplikacija iz Silicon Valley stvarno postoji

Fotografija članka: Not Hotdog aplikacija iz Silicon Valley stvarno postoji

Ako ste se ikada pitali je li neka hrana hotdog, sada postoji aplikacija za vas te radi i na iOS i na Android uređajima.

Oglas

Lik Jian-Yang iz popularne Silicon Valey (Silicijska Dolina) u četvrtoj je sezoni kreirao aplikaciju koja može prepoznati hotdog i druge vrste hrane (koje nisu hotdog). Iako se na prvu čini kompliciranom zadaćom koja koristi složeni algoritam za identifikaciju hrane, smisao aplikacija je sveden na minimum jer jedino što može je otkriti je li neka hrana hotdog ili nije hotdog.

Princip rada je takav da uslikate hranu, i aplikacija će vam reći da uistinu ispred sebe imate hotdog (ili nemate hotdog ukoliko se radi o nekoj drugoj hrani ili bilo kojem drugom predmetu). Rezultat možete dijeliti s prijateljima.

Aplikacija je isprva bila dostupna na iOS operativnom sustavu još u svibnju kada je izašla epizoda, a sada je dostupna i za Android. Tako da, hitro u ili , ako imate neki hotdog kojega je potrebno identificirati.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.