Nook Simple Touch dobio nižu cijenu – ljubitelji digitalnih knjiga, od danas je samo 79$

Fotografija članka: Nook Simple Touch dobio nižu cijenu – ljubitelji digitalnih knjiga, od danas je samo 79$

Barnes & Noble su spustili cijenu svog simpatičnog e-readera na samo 79$. Podsjetimo se, redovna mu je cijena bila 119$, tako da je ovo vrlo ozbiljna cjenovna “spuštalica”.

Oglas

S cijenom nižom za trećinu (oko 33%) možete nabaviti vrlo zanimljiv e-reader, odnosno čitač elektronskih knjiha. Prije nekoliko trenutaka smo posjetili njihove web stranice i cijena je još uvijek ista, navodno će tako ostati do kraja godine. Nook Simple Touch se na tržištu pojavio prošle godine, no do danas je doživio neke izmjene i dobio neke dodatke, kao što je i Glowlight.

Od nekih karakteristika možemo spomenuti kako je tanak samo 1,2 centimetra, a težak je samo 209 grama. Zanimljivo je da mu baterija traje čak 2 mjeseca (60-ak dana), naravno s isključenom bežičnom WiFi vezom i uz dnevno čitanje knjiga od otprilike pola sata. Pa si sami preračunajte koliko je to za vas :)

Nook Simple Touch ima 6 inčni ekran osjetljiv na dodir, odnosno jedan od najnaprednijih i najboljih E Ink Pearl ekrana za čitanje. Stranice okreće oko 25% brže od konkurencije, a i ekran “blješti” oko 80% manje od konkurencije, tako da je samo čitanje puno ugodnije, odnosno sličnije čitanju pravih knjiga. Zanimljivo je i što se baterija puni samo tri sata, a to možete odraditi i preko PC računala.

U ovaj e-reader je ugrađeno čak 2 i pol milijuna knjiga do kojih možete doći u sekundi, a puno ih je i besplatno. Isto tako, ako postoji mogućnost možete pristupiti i javnim knjižnicama. Nema nikakvih reklama koje iznenada iskaču, što je dobro.

Ne sumnjamo da ćete nas pitati – gdje se to može kupiti? Evo vam direktan link gdje ga možete kupiti online – !

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.