Nokijin android smartfon Normandija osvanuo u fotografijama na Facebooku

Fotografija članka: Nokijin android smartfon Normandija osvanuo u fotografijama na Facebooku

Neki dan se globalnom paketnom podatkovnom mrežom odnosno internetskim portalima i blogovima širila vijest da Nokia priprema objaviti low-end model smartfona na Android platformi, kodnog imena Normandija. Pri tome kao da su svi zaboravili samo jednu sitnicu. Nokijina mobilna divizija je sada u vlasništvu Microsofta :)

Oglas

Za prototip smartfona Normandija je  isprva  bilo samo poznato da njegov rani razvoj je krenuo  prije stjecanja mobilnog dijela kompanije Nokia od strane Microsofta.  Danas znamo  da  kombinira značajke dizajna od Lumia i Asha proizvodnih linija kao i neke opće detalje, zahvaljujući upravo objavljenim fotografijama na Facebook stranici .

Nokijin android smartfon Normandija osvanuo u fotografijama na Facebooku 01

Dakle, ako su informacije točne, smartfon ima zaslonom od 4 ” u omjeru 16:10. Na tržištu se je trebao pojaviti u crnoj, bijeloj, crvenoj, žutoj, plavoj i tamno zelenoj boji tijela, i dimenzijama 113,8 x 62 x 9,2 mm.

Nokijin android smartfon Normandija osvanuo u fotografijama na Facebooku 08
Kako sada stoje stvari, požurili se Nokia lansirati model na tržište prije formalnog završetka programa transakcije, model bi se mogao naći na nekim policama, ali nama se čini da ništa od toga biti neće jer Microsoft će vjerojatno zaustaviti cijeli projekt.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.