Nokia X2 Android smartfon premijerno u utorak na Microsoftovom eventu?

Fotografija članka: Nokia X2 Android smartfon premijerno u utorak na Microsoftovom eventu?

Već smo ranije pisali o novoj Nokijinoj seriji mobilnih uređaja iz nove X serije – X, X+, XL. Idućeg tjedna Microsoft predstavlja nešto novo – je li to možda nova Nokia X2?

Oglas

Već smo kako se radi o seriji koja bi trebala raditi na Android operativnom sustavu, a sve se to razvija u okviru Android Open Source Projecta. U Microsoftu i Nokiji nisu htjeli otkriti točno o čemu se radi, samo su rekli – pratite nas u utorak.

Inače, prvi puta smo se s Nokijom X serije susreli na MWC 2014 sajmu u Barceloni, i već tada nam se učinilo kao zanimljiv projekt. Tri modela koji smo već spomenuli, četvrti je novi na putu (najvjerojatnije), mogla bi ovo biti zanimljiva serija.

Od onoga što smo uspjeli saznati je kako će Nokia X2 imati 1GB RAM-a, 2-jezgreni MSM8x10 procesor, a po svemu sudeći bit će namijenjen za “lower end” smartfon tržište. Sve ćemo saznati uskoro, za nekoliko dana…

Nokia X2 smartfon

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.