Nokia World event krajem rujna – hoće li predstaviti novi tablet odnosno phablet?

Fotografija članka: Nokia World event krajem rujna – hoće li predstaviti novi tablet odnosno phablet?

Osjećamo kako će ovo biti vruća jesen. Pogotovo vruća za finsku Nokiju koja priprema poseban Nokia World event, a koji bi se trebao održati 26. ili 27. rujna. Hoće li zaista predstaviti svoj novi tablet i/ili phablet?

Oglas

Očekuje se kako bi se na ovogodišnjem Nokia World eventu, a koji je na rasporedu krajem ljeta odnosno početkom jeseni, trebalo dogoditi nešto “veliko” iz Nokije. Ako redovito pratite naš portal, tada znate kako ovu finsku kompaniju uglavnom kritiziraju jer nemaju niti jedan “veliki” mobilni uređaj, odnosno veći smartphone (klasa phablet) ili pak tablet bilo koje veličine. Podsjetimo se – Nokia nema tablet!

Sve će biti jasnije za nešto malo manje od dva mjeseca, kada će se dogoditi Nokia World event na kojem se očekuje puno noviteta, pa tako i ovi koje smo spomenuli. Nokia je svakako skrenula pažnju na sebe s novim Lumia modelima, pogotovo onima koji nose oznaku Lumia 925 i Lumia 1020, ništa manje ne očekujemo niti od tableta/phableta, ili više njih.

Ovu informaciju potvrdio je i sam Stephen Elop na Zoom Reinvented eventu, gdje je izjavio kako će do kraja godine odraditi još neka “velika predstavljanja”, ili kako se to na engleskom kaže – big lounch. To bi im itekako trebalo, jer Nokia nema niti jedan uređaj koji je veći od 5 inča.

Podsjetit ćemo vas kako se već duže vrijeme šuška o novom Nokijinom phabletu koji bi trebao imati ekran veličine 6 inča, kao i novi Windows RT tablet koji bi radio na hvaljenom Qualcommovom Snapdragon 800 procesoru, za što mislimo kako bi mogao biti pun pogodak.

Ništa, očekujemo Nokia World event, pa ćemo vidjeti što nam nosi…

Nokia World

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.