Nokia Windows Phone 7 jeftini pametni telefoni uskoro?

Fotografija članka: Nokia Windows Phone 7 jeftini pametni telefoni uskoro?

Stephen Elop, izvršni direktor Nokije je na nedavno održanoj konferenciji za novinare u Finskoj potvrdio kako će kompanija svoje nove smartphone pametne telefone pogonjene Windows Phone operativnim sustavom razvijati upravo u tom smjeru, dakle tehnološki sve naprednije i sve jeftinije. Naravno da pri tome namjeravaju ponovo dobrano zagristi u veliki telekom tržišni kolač, jer i sami smo svjedoci kako niti Nokiji niti Microsoftu u posljednje vrijeme na tom području ne cvatu ruže.

Nokijin Stephen Elop je na spomenutoj press konferenciji naglasio upravo kako će njihovi smartphone uređaji pogonjeni Windows Phone 7 operativnim sustavom biti "vrlo jeftini", a mi ćemo to prevesti da će cijenom i mogućnostima ozbiljno konkurirati razmahanoj južnokorejskoj konkurenciji, ali i Appleovom iPhoneu te sve popularnijim Android mobilnim uređajima.

Dakle, morate ovdje zapamtiti dvije stvari – vrlo brzo i vrlo jeftino, to će biti sinonimi za nove Nokije Windows Phone uređaje. Živi bili pa vidjeli :)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.