Nokia Wahoo, tanka kao Motorola RAZR i s SureType tipkovnicom

Fotografija članka: Nokia Wahoo, tanka kao Motorola RAZR i s SureType tipkovnicom

Nokia Wahoo, tanka kao Motorola RAZR i s SureType tipkovnicom

Ne, nemojte misliti da ih je zbunio sličan naziv najpopularnije svjetske tražilice, upravo suprotno. Nokia Wahoo je za izgled posudio dijetu od Motorole RAZR serije. Ipak, postoji jedna velika razlika u korist Nokije Wahoo, a to je SureType tipkovnica umjesto klasične numeričke koju možete pronaći u Motoroli RAZR. Prednost se očituje u lakšem slanju SMS poruka i sličnim sitnicama (slika dolje, Blackberry). Ipak, moramo odmah reći kako Nokija nije prva ponudila ovakvu vrstu mobitela – Samsung Cleo je vrlo sličan s QWERTY tipkovnicom.

Od tehnikalija Nokiju Wahoo krasi podrška za quad-band GSM, dual-band UMTS/HSDPA, dva ekrana, digitalna kamera od 2MP s bljeskalicom, Bluetooth 2.0 sa A2DP, aGPS, microSD memorijsko proširenje, glazbeni player, Kodiak PTT, te 2.5mm ulaz za slušalice.

Nokia Wahoo prvo će se pojaviti na američkom tržištu, a za ostatak za sada nema informacije. Ako što čujete, komentirajte niže…

Nokia Wahoo, tanka kao Motorola RAZR i s SureType tipkovnicom

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.