Nokia tablet Windows RT ili phablet s Windows Phone, debi 28. kolovoza u Moskvi ?

Fotografija članka: Nokia tablet Windows RT ili phablet s Windows Phone, debi 28. kolovoza u Moskvi ?

Iz Rusije nam stiže informacija o poslanim pozivnicama za novinare od strane za press konferenciju zakazanu za 28. kolovoza u Moskvi. Na pozivnici je slika tipaka klavira, i ona nažalost ne daje naznake o tome što će biti predstavljeno na događanju.

Oglas

 

Prema glasinama,to bi mogao biti Nokia tablet Windows RT ili phablet s Windows Phone sustavom. Tehničke karakteristike Nokia  modela tableta  za koji se pretpostavlja da će biti prikazan (opet prema glasinama), uključuju procesor Nvidia Tegra 3 i podršku za 4G LTE povezivost. Nije isključena niti najava modela Nokia phableta s Full HD rezolucijom zaslona od 6“, ali je malo vjerojatno da ćemo vidjeti uređaj ove vrste prije nego što Microsoft će početi implementaciju GDR3 za Windows Phone, a koja će dodati podrška za 1080p ekrane.

Postoje i neke druge hipoteze, ali Nokijin događah bit će za samo nekoliko dana sada, tako da nećemo biti dugo u neizvjesnosti koji će uređaj će biti objavljen.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.