Nokia radi na Lumia Windows Mobile Phone Dual SIM modelu?

Fotografija članka: Nokia radi na Lumia Windows Mobile Phone Dual SIM modelu?

2014 će biti važna godina za Nokiju. Ne samo da će se u potpunosti integrirati u , ali će također pokušati ponovno zauzeti bolji položaj na tržištu koji se je smanjio u posljednjih nekoliko godina. Jedan od planova je puštanje u opticaj Lumia Windows Mobile Phone  Dual SIM modela.

Oglas

Općenito,  Dual SIM smartfoni i mobilni telefoni iako su prvobitno bili namijenjeni tržištima u nastajanju sve više se globalno šire pa tako i na području Europe. Naravno da  nekadašnji Finski div  ima već u ponudi  nekoliko Nokia Dual SIM model ali ne u Lumia Windows Mobile Phone seriji već u

Nokia radi na Windows Mobile Phone Dual SIM modelu? 01

Sada istu tehnologiju planiraju implementirati u Nokia Lumia Windows Mobile  Phone  seriju ali  navodno samo u vrlo pristupačne modele poput Nokia Lumia 520 ili Nokia Lumia 525 smartfona. Informacija nam dolazi od strane @ Evleaks profesionalaca i zato nemamo sumnju ne vjerovati u njenu istinitost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.