Nokia pokazala svoj Z launcher za android temeljene smartfone

Fotografija članka: Nokia pokazala svoj Z launcher za android temeljene smartfone

Nokia ne miruje i još uvijek ima iznenađenja. Upravo su pustili u opticaj Z Launcher, čije sučelje je jednostavno bez suvišnih detalja i zadržava samo ono što je važno za korisnika. Glavna značajka je predviđanje programa koji želimo koristiti u određenom trenutku prema našim navikama korištenja. 

Oglas

Z Launcher redizajnira početni zaslon tako da prikazuje šest prečaca u statičkoj mreži. Na vrhu zaslona su prikazani datum, vrijeme i obaveze iz kalendara. Dno ima konvencionalne ikone aplikacija. Za aplikacije koje nisu na zaslonu, Z Launcher podržava “klizni screen” i prepoznavanje znakova. Na primjer unosom slova S, iskočit će Skype ili SoundHound aplikacija.

Nokia pokazala svoj Z launcher za android temeljene smartfone
Z Launcher očito nije nastao u suradnji s Microsoftom jer je namijenjen Android uređajima. Trenutno je u beta fazi i potrebna je Dostupan je na engleskom jeziku i funkcionalan samo za neke smartphone poput Galaxy S3/S4/ S5. Moto X, Nexus 5, HTC One (nije specificirano M7 ili M8) i Sony Xperia Z1.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.