Nokia phablet od 6 inča imat će 4-jezgreni procesor i Full HD ekran

Fotografija članka: Nokia phablet od 6 inča imat će 4-jezgreni procesor i Full HD ekran

Najviše tajni i glasina vezano je uz novi Nokijin phablet koji dolazi i ne dolazi. Još ništa službeno nije potvrđeno, ali ovih su dana ponovo procurili detalji novog Nokia phablet velikog smartphonea.

Oglas

Uglavnom, skloni smo vjerovati kako će se zaista do kraja godine zaista nešto i pojaviti. Posljednje informacije govore kako se radi o velikom smartphoneu klase phablet, a koji bi trebao imati 6 inčni ekran Full HD rezolucije (1920×1080 točaka), te bi trebao raditi na 4-jezgrenom procesoru. Da, to je novi Nokia phablet.

Šuška se kako bi se Nokia phablet premijerno trebao pojaviti u rujnu. Ono što također očekujemo je kako će raditi na Windows Phone 8 operativnom sustavu. Novi phablet bi trebao konkurirati novim konkurentskim uređajima kao što je ili Samsung Galaxy Note III.

Ne sumnjamo kako će novi Nokia phablet imati i vrlo kvalitetnu Pureview kameru. Naravno, to nije sve. Očekuje se i novi Nokijin tablet, a znate kako se kaže – gdje ima dima ima i vatre :)

Nokia phablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.