Nokia Ovi Maps – besplatno preuzimanje

Fotografija članka: Nokia Ovi Maps – besplatno preuzimanje

Nova inačica pruža usluge za 74 zemlje te je dostupna u 46 jezika. Mnoge od premium usluga također će biti besplatane. Nokia će izgubiti nešto novca zbog ove zamjene, ali, samo mali postotak korisnika stvarno plaća za te usluge. Ukoliko ste korisnik Nokia mobilnog uređaja preuzmite  aplikacija sa Nokia stranice i počnite koristiti ove besplatne alate.

To je kao odgovor na Google koji nudi besplatnu navigaciju za Android uređaje. Nokia se nada da će proširiti znanja i uporabu tih alata na smart telefonima.  Za sada, korisnici će imati mogućnost korištenja njihovih pametnih telefona za pomoć u kretanju po omiljenim odredištima. Korištenje telefona za tu svrhu eliminira potrebe da se  koristi više uređaja kako bi se završili isti poslovi. Mobilni telefoni i GPS mogućnosti nude korisniku mnoge usluge bez dodatnih uređaja.

Samsung i Siemens su najavili da će ponuditi besplatnu uslugu Ovi Mapa za svoje uređaje. To su bile ranije plaćene usluge, ali nakon što je Nokia  objavila da će početi davati neke od njih besplatno, vjerujemo da će biti ubrzo dostupne za korištenje.  

Link za preuzimanje 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.