Nokia: novi Lumia smartphonei s velikim dijagonalama zaslona i dva tableta? [Glasina]

Fotografija članka: Nokia: novi Lumia smartphonei s velikim dijagonalama zaslona i dva tableta? [Glasina]

Danas se počela širiti glasina da Nokia priprema hrpu novih modela Lumia linije ali i čak dva tableta. Napominjemo odmah da izvor je anoniman. Ali bez obzira na to informacija ostavlja pozitivan dojam.

Oglas

Zbog raznih problema u svom poslovanju, Nokia ( prema izvoru) radi na više tablete i smartphonea s različitim duljinama dijagonala od kojih najmanji model, Nokia Lumia 525 ima 4.5“ zaslon. Slijede modeli Lumia 625 s 4.6 “, Lumia 725 s 5 “, Lumia 825 s 5.2 ” i 926 s 5,5 ” zaslonom. Od tableta šuška se da jedan od modela bi trebao imati zaslon veličine između 6 do 7 “, i navodno će se pojaviti na tržištu do sredine 2014. Ovo nam zvuči realno. To je već budućnost. Ali, prema navodima „anonimusa“, Nokia se priprema objaviti prije tog vremena dva tableta: jedan sa zaslonom od 10,5 inča i debljine 8.5 mm i jedan 8,5-inčni . Oba uređaja će biti izrađena od aluminija i dostupan u crnoj, bijeloj, žutoj, zelenoj plavoj boji. Ova dva tableta bit će dio nove obitelji uređaja pod imenom Zoom tableti.

Vrhunac je ipak rečenica u poruci o novitetima koju je poslao za sada neotkriveni izvor:
Ova informacija nije bajka … Vi ćete uskoro čuti više od Nokie
Mislite li da se može vjerovati izvoru?

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.