Nokia N9 – evo je, stigla je i na hrvatsko tržište! [video]

Fotografija članka: Nokia N9 – evo je, stigla je i na hrvatsko tržište! [video]

“Otkad smo najavili Nokiju N9 u lipnju ove godine od naših nestrpljivih i oštroumnih korisnika diljem svijeta dobivamo odgovore koji se ukratko mogu sažeti u riječ fantastično”, izjavio je Ilari Nurmi, potpredsjednik marketinga u Nokiji. ”Uz inovacije u industrijskom dizajnu, korisničko sučelje i Qt developerski doživljaj, Nokia N9 je dokaz koliko tehnologija može biti prirodna, te ujedno predstavlja prvi u nizu proizvoda iz Nokije koji će zaživjeti u sličnom obliku.”

Prekrasno dizajnirana Nokia N9 omogućuje intuitivno korisničko sučelje kojim se upravlja jednostavnim potezom prsta. Bez početnih tipki na zaslonu ostavljeno je više mjesta za aplikacije da zasjaju u punom sjaju. Tri početna zaslona – aplikacije, događaji i Live aplikacije – omogućuju jednostavno kretanje kroz ovaj pametni telefon i brže otvaranje omiljenog sadržaja.

Ostale značajke uključuju:
– 3.9-inčni AMOLED zaslon izrađen od zaobljenog stakla otpornog na grebanje
– jednostavno uparivanje uz pomoć jednog dodira s NFC uređajima kao što su Nokia Play
– 360⁰ bežični zvučnik te dijeljenje sadržaja uz pomoć NFC tehnologije
– 8-megapikselni Carl Zeiss autofokusni senzor i širokokutne leće za HD kvalitetu video i foto snimanja, te veliki promjer leće za izvrsnu izvedbu čak i u uvjetima slabog osvjetljenja; lagano snimanje i dijeljenje fotografija i video materijala na društvenim mrežama 
– besplatna navigacija za vožnju i hodanje s glasovnim uputama za više od stotinu zemalja i na više od 50 jezika
– najbolje od društvenih mreža, komunikacije, zabave i igara koje su već predinstalirane – sve za out-of-the-box iskustvo bez puno gnjavaže
– globalne i lokalne aplikacije dostupne putem Nokia Trgovine za daljnju personalizaciju i nove mogućnosti otkrivanja

Nokia N9 je dostupna u tri boje – crnoj, cyan i magenta s memorijom od 16GB i 64GB koja nudi mogućnost pohranjivanja velike količine sadržaja, a bit će dostupna u prodaji u zemljama diljem svijeta. 

Preporučena maloprodajna cijena Nokije N9 sa 16 GB je 5.099kn, a Nokije N9 sa 64 GB je 5.699kn bez poreza i davanja, a cijene mogu varirati od operatora do operatora.

Nokia N9 - evo je, stigla je i na hrvatsko tržište!

Nokia N9 - evo je, stigla je i na hrvatsko tržište!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.