Nokia McLaren / Lumia 1030 Prototip – nove glasine

Fotografija članka: Nokia McLaren / Lumia 1030 Prototip – nove glasine

Prije kojih tjedan ili dva, Nokia Lumia 1030 bila je u centru pažnje kada su se njezine fotografije pojavile na jednoj kineskoj stranici.

Oglas

Sada su se pojavile nove slike ovog uređaja koji ima kodni naziv McLaren, ali ovaj put uređaj se nalazi pokraj iPhonea. Glasine poput ove tjeraju nas na razmišljanje da projekt Lumia 1030 nije u potpunosti ugašen, te da postoji nada da će se ovaj uređaj slijedeće godine pojaviti u prodaji.

Spomenute fotografije prikazuju isti Lumia prototip kao i prije. Prve glasine su upućivale na to da je projekt zaustavljen, ali posljednje glasine tvrde da je ovo nadolazeći Microsoftov smartfon. Ovaj uređaj čini se potpuno funkcionalnim te navodno ima ekran rezolucije 1080p, 2 GB radne i 32 GB interne memorije.

Kamera je, kao što možete i vidjeti na jednoj od fotografija, integrirana kao velika izbočina na stražnjoj strani uređaja. Ovaj Microsoftov smartfon trebao bi biti pokretan četverojezgrenim Snapdragon procesorom. Pureview model trebao bi doći sa Carl Zeiss tehnologijom te dvostrukom LED umjesto Xenon bljeskalicom. Uključena je i podrška za 4G mreže te utor za MicroSD i Micro SIM kartice. Moramo priznati da između ovog uređaja i iPhonea 6 ne postoji velika razlika u dimenzijama, te nam se čini da mu ekran nije veći od 5.2 inča.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.