Nokia Lumia linija – korisni savjeti

Fotografija članka: Nokia Lumia linija – korisni savjeti
Nekako mislimo da ukoliko nešto zamjerate Lumia seriji da to nisu elementi koji se odnose na sklopovlje već upravo  Windows Phone OS koji pogoni uređaje.  Možda  vam se WP Mango čini kompliciran ili ne dovoljno korisnički inovativan kao operativni sustav .  
 
Sada da bi vam pomogli da bolje sagledate stvari,  upućujemo vas na  vodič za Lumia smartphone napisan od strane ekipe mrežne stranice. Ovaj vodič pokazujući značajke Lumia linije koje kao korisnici niste zamijetili ali niti mi ih nismo uglavnom spomenuli kroz testiranje.  Vodič obuhvaća deset značajki i savjete za njihovo korištenje kao što su glasovna kontrola, koja se aktivira tako da držite Windows tipku na Lumia smartphoneu, i činjenicu da još uvijek možete podesiti glasnoću kad je mobitel zaključan, a zaslon je prazan. 

Dodatno možete pogledati video upute za korištenje Windows Phome Mango inačice OS-a objavljene od strane Microsofta koje smo na naš portal. Serija dolazi pod imenom – Minuta za Mango.   

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.