Nokia Lumia – WP8 i aplikacija Prijenos mojih podataka [recenzija]

Fotografija članka: Nokia Lumia – WP8 i aplikacija Prijenos mojih podataka [recenzija]

Kupnjom novog mobilnog uređaja svi imamo potrebu da prenesemo kontakte, fotografije i tekstualne poruke sa starog uređaja na novi.

Oglas

Nemate li neki namjenski program možete potrošiti i nekoliko sati za prijenos tih podataka.  Zato većina današnjih smartphonea dolazi s unaprijed instaliranom opcijom za prijenos navedenih podataka. Tako je Nokia razvila aplikaciju za Windows Phone Lumia liniju pod imenom ” Prijenos mojih podataka“.

Ona je upravo nadograđena na inačicu 3.0.3.3 koja osim kontakata sada dopušta prenijeti SMS i fotografije sa “starih” mobilnih uređaja na modele Lumia linije. Mi smo isprobali aplikaciju i prijenos varira od operativnog sustava.


Ako slike ne mogu biti prenijete putem aplikacije Prijenos mojih podataka,  Nokia sugerira da koristite SkyDrive , ali za to će te morati možda ipak odvojiti pristojnu količinu vremena jer brzina prijenosa ovisi i o samoj kvaliteti snimljenih fotografija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.