Nokia Lumia 929 stiže prije Božića, ali i pregršt dodataka za smatfon

Fotografija članka: Nokia Lumia 929 stiže prije Božića, ali i pregršt dodataka za smatfon

Najnovije glasine vezane uz novi Nokia Lumia 929 smartfon moramo povezati i s brojnim dodacima, maskicama i drugim sitnicama koje stižu istovremeno.

Oglas

Najnoviji podatak koji se pojavio na Amazonu (slika niže) prikazuje jednu od „liquid“ maskica za Nokia Lumia 929 smartfon, a koja će se u prodaji pojaviti 20. prosinca po cijeni od 13,95 dolara. No, nema svrhe prodavati maskicu ako je nemate na što „navući“. Logičan zaključak koji se nameće je kako će se sam Nokia Lumia 020 smartfon pojaviti u prodaji istog dana, ili čak i prije, s obzirom da je spomenuti datum petak.

Neslužbene informacije govore kako će se Nokia Lumia 929 u prodaji širom svijeta pojaviti polovicom ovog mjeseca, dakle možemo je očekivati već od 15. prosinca.

Ono što je zanimljivo je kako Nokia Lumia 929 smartfon ima 5 inčni ekran i odličan hardver, a trebala bi konkurirati top Android smartfonima kao što su Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z1 ili LG G2.

Nokia Lumia 929

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.