Nokia Lumia 830 koncept – kako bi mogao izgledati nasljednik 820-tke

Fotografija članka: Nokia Lumia 830 koncept – kako bi mogao izgledati nasljednik 820-tke

Ako se dobro sjećate, Lumia 820 predstavljena je još prije dvije godine. Možda je pravo vrijeme za dolazak novog Nokia Lumia 830 smartfona.

Oglas

Ovo što ćete vidjeti na slikama je u stvari konceptualni (ne pravi) izgled novog Nokia Lumia 830 smartfona a koji se temelji na trenutno dostupnim podacima. Odmah je uočljiva masivna PureView kamera sa stražnje strane, a koja je navodno 13 MP.

Ono što se pretpostavlja je kako će nova Nokia Lumia 830 imati aluminijsko kućište, nešto slično kao što je to slučaj s trenutno aktualnim modelom . Dok Lumia 930 ima tipke “u ekranu” (virtualne), Nokia Lumia 830 bi se mogla pojaviti s tradicionalnim kapacitivnim tipkama. Ipak, ovaj podatak treba držati s rezervom.

Nokia Lumia 830 bi trebala imati 4,5 ekran za sada nepoznate rezolucije, najmanje HD (720p). Ostatak hardvera nije poznat no trebala bi za nijansu biti slabija od trenutnog flagshipa, Lumije 930, što je i logično.

Više ovakvih fotki potražite na .

Nokia Lumia 830 koncept - kako bi mogao izgledati nasljednik 820-tke

Nokia Lumia 830 koncept - kako bi mogao izgledati nasljednik 820-tke

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.