Nokia Lumia 800 i 710 na WinDays12 konferenciji isprašile 150 natjecatelja? [video]

Fotografija članka: Nokia Lumia 800 i 710 na WinDays12 konferenciji isprašile 150 natjecatelja? [video]

Natjecateljima je ponuđena mogućnost da se natječu protiv Nokia Lumia pametnih telefona u najbržem postavljanju sadržaja na društvene mreže ili pretraživanjem interneta u potrazi za određenim sadržajem.

Pokazalo se da taj zadatak nije bio nimalo lagan jer je Nokia Lumia uz pomoć Nokia Academy trenera Luke Radalja „isprašila“ veliku većinu natjecatelja. Od 157 sudionika čak 150-tero je ostalo kratkih rukava u dvoboju s Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710 pametnim telefonima.

Nakon što su sportski priznali poraz, natjecatelji su se i fotografirali sa šaljivim natpisom „Nokia Lumia me isprašila“. No, dobili su i utješne Nokia nagrade te mogućnost da osvoje i dnevnu nagradu – Nokia Lumia 710.

Nokia je na vodećoj domaćoj business i IT konferenciji, Microsoft WinDays, sudjelovala kao glavni sponzor skupa s T-Mobileom. Petodnevna konferencija je okupila više od 1500 sudionika iz svijeta poslovanja i tehnologije.

Pametni telefoni Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710 su od početka travnja dostupni hrvatskim korisnicima putem T-Mobilea. Prvi pametni telefoni s Windows Phoneom na hrvatskom tržištu osvajaju besprijekornim dizajnom, živopisnim bojama i jedinstvenim korisničkim sučeljem.

Nokia Lumia 800 i 710 na WinDays12 konferenciji isprašile 150 natjecatelja?

Uz Nokia Lumia pametne telefone lako ćete doznati kakav je osjećaj biti prvi. Pregledavanje, dijeljenje i povezivanje je brže i jednostavnije uz aktivne pločice pomoću kojih upravo vi postajete središtem za povezivanje. S uzbudljivim sučeljem i njegovim intuitivnim dizajnom te trenutnim ažuriranjem aktivnih pločica na početnom zaslonu, samo ste nekoliko dodira udaljeni od omiljenih osoba i sadržaja. Super brzi Internet Explorer 9 i HTML 5 čine mobilno pregledavanje nevjerojatno brzim. Uživajte u iznenađujuće brzom pristupu vijestima, sažecima i videozapisima!

A za one koji još nisu otkrili najbolju navigaciju na pametnim telefonima – Nokia Lumia telefoni dolaze s potpuno besplatnim aplikacijama Nokia Drive i Nokia Karte. Uz glasovne upute za hodanje i vožnju snalaženje po cijelom svijetu je sada isključivo u vašim rukama, a značajnija mjesta, poput nekih znamenitosti su čak označena u 3D tehnici pa je kretanje čak i vizualno puno jednostavnije i intuitivnije.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.