Nokia Lumia 520 je svaki četvrti prodani Windows Phone 8 uređaj!

Fotografija članka: Nokia Lumia 520 je svaki četvrti prodani Windows Phone 8 uređaj!

U grafikonima koje ćete vidjeti u nastavku jasno stoji kako Nokia Lumia 520 drži više od četvrtine svjetskog Windows Phone tržišta, odnosno 27%.

Oglas

Iskreno, razmišljali smo hoćemo li uopće napisati ovu vijest. Ali ponukala me činjenica kako je moj dobar prijatelj upravo prije nekoliko dana kupio Nokia Lumia 520 smartphone i usta su mu puna hvale. Vjerujem da će njega, kao i druge vlasnike ovog smartphonea ova vijest itekako obradovati.

Iz ovih grafikona, koji se odnose na svjetsko i uvijek zanimljivo indijsko tržište, vidljivi su i još neki podaci. Primjerice, drugi najprodavaniji WP8 uređaj je Nokia Lumia 920 sa 17% svjetskog WP tržišta, a treća opet Nokia Lumia 620 s 14% WP tržišta. Nokia 820 drži 10%, a Nokia Lumia 720 ima 8% svjetskog WP tržišta.

Ono što je također zanimljivo na ovim tabelama je kako općenito Nokia sa svojim Lumia smartphoneima drži čak 83% svjetskog Windows Phone tržišta, HTC s dva modela (8X i 8S) drži 10%, a Samsung Ativ S ima samo 2% svjetskog WP tržišta.

Evo jedne uspješne priče za Nokiju, pa tako i za Nokia Lumia 520 smartphone :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.