Nokia Lumia 520 – cjenovno je najpristupačniji, a od sada je i u prodaji u Hrvatskoj

Fotografija članka: Nokia Lumia 520 – cjenovno je najpristupačniji, a od sada je i u prodaji u Hrvatskoj

Iz Mobis Electronica nam javljaju kako se od danas u prodaji nalazi najmanja i najpovoljnija Nokia Lumia 520, koja kao i ostale Lumije radi na Windows Phone 8 operativnom sustavu.

Oglas

Iako cjenovno najpovoljnija, o Lumia 520 svojim korisnicima pruža najnaprednije tehnološke karakteristike inače namijenjene samo vrhunskim smartphone uređajima poput Lumie 920. Nokia Lumia 520 jedan je od cjenovno najprihvatljivijih Windows Phone 8 uređaja na tržištu. Za razliku od drugih Lumia, Lumia 520 ne predstavlja unibody smartphone, pa se može pristupiti bateriji i prostoru za SIM karticu.

Nokia Lumia 520 dolazi s kamerom od 5 megapiksela stražnjoj strani, ekskluzivnim digitalnim objektivom i zaslonom super osjetljivim na dodir što omogućuje korištenje i u rukavicama ili s dodirom nokta. Također, nudi i besplatnu navigacijsku podršku, neovisno o vrsti prometa koja Vam je potrebna.

„Aktivne pločice“ predstavljaju organizaciju početnog zaslona u vidu „pločica“. Pločice se same ažuriraju te uvijek pokazuju samo aktualni i novi sadržaj. Također ih je moguće personalizirati i prilagoditi korisniku.

Nokia Lumia 520 02

Privlačan dizajn, povoljna cijena i jednostavan i intuitivan Windows Phone 8 operativni sustav čine Nokiu Lumiu 520 idealim izborom za sve korisnike koji tek dolaze u svijet pametnih telefona.

Nokia Lumia 520 je dostupna na web stranicama po cijeni od 1.599 kuna (s PDV-om), te u dvije boje – crnoj i bijeloj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.