Nokia Lumia 510 i novi detalji o ažuriranju Windows Phone sustava na inačicu 7.8

Fotografija članka: Nokia Lumia 510 i novi detalji o ažuriranju Windows  Phone sustava na inačicu 7.8

Ovisno o tome gdje ste pročitali informacije, Windows Phone 7.8 nadogradnja je spremna za puštanje  28. studenog dok Microsoft Brazil navodi da će korisnici morati pričekati do siječnja 2013.

Oglas

Također prema Microsoftu Rusija, kroz službeni Twitter kanal, ispada da Windows Phone 7.8 vjerojatno neće biti posljednja izmjena koja će biti objavljena za Windows Phone 7 / 7.5 sustav. On će biti podržan još 18 mjeseci.  Sada se u video prikazu koji dolazi iz Kine, pojavio model Nokia Lumia 510, koji pokazuje neke značajke koje donosi nadogradnja. Od već poznatih opcija promijene pločica na zaslonu u tri dimenzije, 20 boja, bit će moguće koristiti sliku dana Bing tražilice kao pozadinu za zaključani zaslon i sigurnosna ažuriranja za Internet Explorer preglednik Osim toga, korisnici Nokia Lumia mogu iskoristiti Bluetooth tehnologije za slanje medijskih datoteka i uređivanje MP3 datoteka za postavljanje kao zvuk zvona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.