Nokia Lumia 1525, T-Mobile Lumia 2520 tablet i Android Lumia?

Fotografija članka: Nokia Lumia 1525, T-Mobile Lumia 2520 tablet i Android Lumia?

Puno naziva uređaja u naslovu, o čemu se radi? Sva ova tri model su navodno u razvoju, a nama se nekako najzanimljiviji učinio Nokia Lumia 1525 tablet.

Oglas

Zgodni su nam ovi nazivi T-Mobile Lumia 2520 i Android Lumia, upravo zbog samih imena čija nam kombinacija djeluje neobično. Ako malo bolje pročitate nazive možete nešto i zaključiti. Za početak ćemo reći kako će Nokia Lumia 1525 tablet najvjerojatnije raditi na novom Qualcommovom Snapdragon 801 procesoru, a isporučivat će ga telekomi  T-Mobile i Verizon. Moguće je da će “dojahati” i do Hrvatske, ali nekako nismo u to sigurni.

Zgodno nam zvuči i kombinacija Android Lumia. I sami znate da je Lumia praktički rezervirana za Windows Phone operativni sustav, pogotovo od kada ih je preuzeo Microsoft. No, čini se kako se i to mijenja. Tako bi se lako moglo dogoditi da ćemo imati uređaje kao što su Nokia Lumia 1525, Surface Mini i Lumia na Androidu. Sve iz Microsofta? Moguće.

Ono što je sigurno je kako je već ranije najavljeno kako bi Lumia 1525 trebala biti “Nokia by Microsoft” proizvod. U T-Mobile ponudi će se pojaviti i Nokia Lumia 2520, kao i Surface Mini – bili su ranije najavljeni pa otkazani, no čini se kako su to ponovo aktualni modeli. Android Lumia je nešto što se razvija u okviru “Project Green”, što god to značilo.

Malo nas čudi kako Nokia/microsoft nisu ušli u tržište 8 inčnih tableta, koji su trenutno najpopularniji. A možda nešto i planiraju dok ovo čitate… :)

Nokia Lumia 1525 tablet, T-Mobile Lumia 2520 i Android Lumia?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.