Nokia Lumia 1520 službena premijera sutra, procurila slika u plavom

Fotografija članka: Nokia Lumia 1520 službena premijera sutra, procurila slika u plavom

Sutra nas očekuje službena premijera Nokijinog top modela smartphone uređaja. Nokia Lumia 1520 je klase “phablet” s velikim 6 inčnim ekranom.

Oglas

Nokia Lumia 1520

Sutra nas očekuje više premijera, osim Nokia Lumia 1520 smartphonea očekuje se i premijera modela Lumia 2520, i 929 (i još nekih modela), datum je – 22. listopada. Ako poznajete Nokijine modele, prema “brojkama” odnosno oznakama u nazivu radi se o novim top modelima koji itekako privlače pažnju javnosti.

Do sada smo viđali slike u uglavnom žutoj boji, a nova renderirana slika prikazuje Nokia Lumia 1520 smartphone u svjetlo plavoj boji (cyan). Znamo kako će raditi na 4-jezgrenom Snapdragon procesoru, imat će moćnu bateriju od 3390 mAh, što će mu itekako trebati jer mora napajati 6 inčni Full HD ekran rezolucije 1080×1920 godina. Jasno, radit će na Windows Phone 8.
Neke od noviteta koje donosi Nokia Lumia 1520 je takozvani Glance Background, a koji omogućuje dodatnu “signalizaciju” na samom uređaju dok je ekran isključen, kao što su sat ili notifikacije, što možete i personalizirati. Sjetite se starih “običnih” mobitela, upravo su mnoge Nokije imale dodatnu svjetleću diodu koja je signalizirala da ste imali poziv ili SMS poruku, a to ste znali bez paljenja ekrana.

Dosta o Nokia Lumia 1520 smartphone/phabletu, premijera je sutra, znat ćemo puno više…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.