Nokia Lumia 1520 phablet s ekranom od 6 inča, znamo mi tog Bandita!

Fotografija članka: Nokia Lumia 1520 phablet s ekranom od 6 inča, znamo mi tog Bandita!

U nekoliko navrata smo ranije najavljivali kako je Nokia ozbiljno krenula i u osvajanje Windows Phone tržišta s modelom Nokia Lumia 1520 phablet.

Oglas

Ovaj veliki smartphone klase “phablet” ima veliki 6 inčni ekran, a opremljen je i najnovijim Windows Phone 8 operativnim sustavom u najnovijoj GDR3 inačici. Nokia Lumia 1520 phablet se sve više spominje u medijima, a ovo što vidite je navodno i nova (ne)službena fotografija novog phableta.

Već ga poznamo od ranije pod kodnim imenom “Bandit”, koje je samo po sebi privuklo veliku pažnju javnosti, što je i bio cilj Nokije. Na slici vidite Nokia Lumia 1520 phablet u žutoj boji (gore), a u crvenoj u odnosu na 920-ku (dolje). Vidljivo je kako je vrlo slična modelu 1020, iako stražnja kamera nekako više nalikuje na Lumiju 925.

Nokia Lumia 1520 phablet

Ono što je sigurno je kako ima 6 inčni Full HD ekran rezolucije 1920×1080 točaka, 4-jezgreni Qualcomm Snapdragon procesor, novi WP8 GDR 3 OS, a na ekranu može prikazati jedan red “pločica” više.

Dok ovo čitate, Nokia Lumia 1520 phablet se testira u AT&T američkom telekomunikacijskom divu, a u prodaji će se pojaviti do kraja ove godine. Čini nam se kako su u Nokiji ubrzali neke stvari, od kada ih je .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.