Nokia Lumia 1020 – priča se širi, pojavilo se pregršt slika i video priloga

Fotografija članka: Nokia Lumia 1020 – priča se širi, pojavilo se pregršt slika i video priloga

Iako još nismo doživjeli službenu najavu od Nokije, kao i da jesmo – slobodno možemo reći kako Nokia Lumia 1020 sigurno dolazi. Sve se već zna, a i počeli su se pojavljivati i video prilozi na Youtubeu.

Oglas

Najjača snaga Nokia Lumia 1020 smartphonea je njegova stražnja kamera od 41 megapiksela, a koja bi trebala snimati vrhunske fotografije i video materijale. Na Youtubeu se navodno pojavilo stotinjak video priloga koji pokazuju kako snima na Full HD-u (1080p). Ono što ćete vidjeti u nastavku izgleda sjajno.

Nokia Lumia 1020 02

Nokia Lumia 1020 se može pohvaliti i optičkom stabilizacijom slike (Optical Image Stabilization, OIS), te još nekim zanimljivostima koje će se itekako svidjeti njenim novim vlasnicima. Nećemo trošiti više riječi, u nastavku su tri video priloga koji pokazuju kako radi ovaj smartphone. Sami procijenite koliko ova priča “drži vodu”, s obzirom da se pojavio i pregršt “fake” odnosno lažnih snimki.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.