Nokia E63 Smartphone: procurili podaci prije službene objave BlackBerry “killera”?

Fotografija članka: Nokia E63 Smartphone: procurili podaci prije službene objave BlackBerry “killera”?

Nokia E63 smartphone novi BlackBerry

Drugim riječima, Nokia je počela s službenim opisom, da ne kažemo s isporukom modela E63 smartphone i prije službene objave izlaska. Zašto se to dogodilo, nitko ne zna, nagađa se kako je posrijedi "informacijski embargo", no točna se istina ne zna.

U svakom slučaju, ono što smo saznali je da Nokia E63 ima QWERTY tipkovnicu te dizajn sličan modelu Nokia E71. Šuška se kako neki već naveliko testiraju uređaj tako da ćemo vrlo brzo saznati i njegove tehnikalije. Ono što u ovom trenutku znamo o "BlackBerry killeru" je da ima veliki QVGA ekran od 2,4 inča (6,1 cm) sa 16 milijuna boja, zatim 2MP kameru s LED bljeskalicom, multimedijski player i podržava WiFi, POP3, IMAP i SMTP email protokole. Kompaktnih je dimenzija (113x59x13mm) tako da će sa svojih 126 grama težine odlično sjesti u vašu ruku ili džep.

Ono što nedostaje je HSDPA veza (ima EDGE), GPS i autofokus na kameri. Niti memorija nije svjetla točka jer ima ugrađenih samo 110MB, a ako želite više, dodat ćete je preko microSD ulaza.

U paketu dolaze i slušalice sa standardnim 3.5mm ulazom, podržava Bluetooth (sa A2DP), a kao opcija dolazi baterija od 1500mAh koja izdrži do 20 dana na čekanju odnosno do 11 sati razgovora. Naravno, što u paketu dolazi ovisi o tržištu na kojem se prodaje.

Sigurno vas zanima i cijena. Iskopali smo je, a ona iznosi 199 eura (preporučena). U prodaji će se naći do kraja mjeseca, a kada će i dali će doći u Hrvatsku, znate gdje treba pitati – kod ovlaštenih distributera Nokije.

Nokia E63 smartphone novi BlackBerry

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.