Nokia Catwalk –procurile karakteristike, debi 15.svibnja u Londonu

Fotografija članka: Nokia Catwalk –procurile karakteristike, debi 15.svibnja u Londonu

Na je objavljena informacija da Nokia ima novi model u pripremi o kome se šuška još od siječnja. Za razliku od , uređaj je lakši i tanji, a umjesto polikarbonata kao materijal koji se koristi za tijelo je aluminij.

Oglas

Što se tiče stvari ispod poklopca, Catwalk, ima procesor Qualcomm Snapdragon S4 s dvije jezgre i takt od 1,5 GHz. Ostale specifikacije uključuju 4,5-inčni octaOLED-zaslon s rezolucijom od 1280×768 piksela, 1 GB RAM-a, kapacitet baterije od 2000 mAh i kameru s rezolucijom od 8,7 megapiksela, optičku stabilizaciju slike i otvor blende f/2.0.

Dimenzije su 129 x 71 x 8 mm, a mase je 132 grama. Prema nekim izvorima više će vizualno biti nalik na model nego . Model bi trebao biti dostupan u bijeloj, crnoj i cyan i crvenoj boji.  Najava se  predviđa  15. svibnja u Londonu, a  početak  prodaje u lipnju i srpnju (op. ali sigurno ne i u Hrvatskoj). Poznato je da Verizon operater će najvjerojatnije dobiti američku ekskluzivnost za “Catwalk”, dok za Europske korisnike informacije o operaterima nisu poznate. Budući da se ipak ne radi o službenoj informaciji uzmite sve uz mali odmak o vjerodostojnosti.

(op. ovo nisu izvorne  fotografije)
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.