Nokia 9 stiže u jesen sa paprenom cijenom?

Fotografija članka: Nokia 9 stiže u jesen sa paprenom cijenom?

Sudeći prema informacijama iz anonimnog izvora, Nokia 9 bi trebala izaći najkasnije u trećem kvartalu ove godine, sa paprenom cijenom.

Oglas

Isti izvor nas je već opskrbio sa informacijama što će biti “ispod haube” flagship Nokie za ovu godinu, dok nam ovaj puta javlja da će uređaj za koji se zasada samo nagađa, ne mora biti nužno da se radi o Nokia 9 uređaju, može se raditi o drugom, zasada nepoznatom modelu. Kao takve, treba ih uzeti sa zadrškom jer još ništa nije službeno objavljeno.

Nove informacije govore da je riječ o flagship uređaju koji je zakazan za početak prodaje najkasnije najesen, sa datumom predstavljanja negdje u srpnju ili kolovozu. Očekivane specifikacije, , ga stavljaju povrh modela Nokia 8 (dolazi sa Snapdragon 835 u 9, dok je Snapdragon 660 prisutan u modelu 8), za koji se neko vrijeme smatralo da će biti ovogodišnji top model Nokie.

Procurila je i moguća cijena (tj. vjerojatno se radi o MSRP ili preporučenoj cijeni) a ona je popriličnih 750 EUR za područje Europe, dok bi u SAD trebala koštati 700 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.