Nokia 8 – specifikacije, pozadine, izbornik aplikacija

Fotografija članka: Nokia 8 – specifikacije, pozadine, izbornik aplikacija

O Nokiji 8 se puno šuška, a sada na fotografijama uređaja imamo potvrdu specifikacija, pozadina koje tvornički dolaze na uređaju i vidimo kako će izgledati ladica s aplikacijama.

Oglas

Fotografije na kojima je uređaj sa brojem modela HMD Global TA-1012 predstavlja nadolazeću Nokiju 8 koju očekujemo . Ovaj flagship uređaj cijenom će , a saznali smo i u kojim će stići na tržište.

Uz sve top specifikacije koje potvrđuju ove fotografije: Snapdragon 835 i Adreno 540, 4GB RAM-a, QHD zaslon (vjerojatno 5,25 inča dijagonale, ukoliko uzmemo u obzir QHD rezoluciju i gudtoću piksela 559 ppi), operativni sustav Android 7.1.1 Nougat, a znamo i da će Nokia 8 imati .

Osim potvrde specifikacija, na fotografijama se vidi “ladica s aplikacijama” koja izgleda izvorno androidovski kao i ona na Pikselu i to mi se svakako sviđa. Uz to prikazan je i ekran za odabir pozadina, pa možemo vidjeti sa kojim će pozadinama tvornički stići Nokia 8.

Iako su fotografije dosta tamne i na njima se ne vidi previše detalja o dizajnu ovog uređaja, podudara se sa videom koji je Nokia objavila na svom facebook profilu za “Dan mačaka”.

Because who doesn't love cats?! 😻 #InternationalCatDay #Nokiamobile

Posted by on Dienstag, 8. August 2017

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.