Nokia 8 počela dobivati Android 8.0 Oreo nadogradnju

Fotografija članka: Nokia 8 počela dobivati Android 8.0 Oreo nadogradnju

Prije nekih desetak dana obavijestili smo vas kako je završilo razdoblje beta testiranja najnovije Android softverske nadogradnje za Nokia 8 flagship, a sada je ova nadogradnja počela pristizati korisnicima u Europi.

Oglas

Ukoliko se nalazite među vlasnicima Nokia 8 modela tada se možete početi radovati novoj Android 8.0 Oreo poslastici s obzirom da su ovu nadogradnju počeli dobivati korisnici iz Finske i Poljske. Vjerujemo kako će i ostale europske zemlje ubrzo doći na red. Glavni je izvršni direktor kompanije HMD (pod čijim se krilom nalazi Nokia brend) službeno potvrdio početak Nadroid 8.0 oreo nadogradnje za Nokia 8 uređaje, a jedna od najpoželjnijih značajki je „picture-in-picture“ te brže vrijeme pokretanja, a u paketu se nalaze i softverske zakrpe za mjesec studeni.

Navodi se kako su ovom nadogradnjom poboljšane i neke mogućnosti kamere, a među njima je i riješen problem sa autofokusom. Već je otprije poznato da je ova finska kompanija potvrdila kako na najnoviji Android 8.0 Oreo namjerava nadograditi sve svoje Nokia smartfone, međutim nije se znalo čak niti otprilike kada će se to dogoditi.

Moramo pripomenuti kako je samo po sebi razumljivo da nova Oreo nadogradnja neće doći na sve Nokia uređaje odjednom, već će najnoviju Android poslasticu prvi dobiti korisnici kompanijinog trenutno najjačeg Nokia 8 smartfona, a zatim će slijediti drugi modeli.

Sarvikas je rekao da bi ovu Oreo nadogradnju trebali primiti svi Nokia 8 korisnici unutar dva dana, pa se nadamo da će to stvarno i biti tako ukoliko je neki od pružatelja mobilnih usluga malo ne zadrže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.