Nokia 8 – detalji o sučelju i Zeiss kamerama

Fotografija članka: Nokia 8 – detalji o sučelju i Zeiss kamerama

Još su dva tjedna do službenog lansiranja novog Nokijinog 8 modela, no detalji o uređaju stalno cure. Saznali smo više o dvostrukoj Zeiss kameri i sučelju kamere

Oglas

Nokia 8 imat će dvostruku kameru sa stražnje strane. Jedna od kamera imat će crno-bijeli, a druga uobičajen RGB senzor i (možda i leću).

Na fotografiji vidimo sučelje sa skočnim izbornikom u gornjem lijevom kutu u kojem se mogu izabrati tri opcije, a to su: u boji, crno-bijela fotografija ili sa obje kamere. Osim toga dostupna je značajka koja dopušta da istovremeno koristite prednju i stražnju kameru za stvaranje kompozicije. Nisu ovo noviteti u svijetu Androida, ali nisuni previše rasprostranjene značajke, pa je lijepo da će ih Nokia 8 imati.

Prema Nokia 8 će imati Snapdragon 835 zajedno sa 4 GB RAM-a. Glavna kamera imat će 12 MP, te će telefon moći snimati 4K video i sa prednjom kamerom. će biti oko 500 eura i doći će .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.