Nokia 7 Plus u Kini rasprodana za pet minuta!

Fotografija članka: Nokia 7 Plus u Kini rasprodana za pet minuta!

Nokia se definitivno vraća na smartfon scenu u velikom stilu, a u ponudi ovog nekada veoma popularnog smartfon brenda nalaze se uređaji povoljne entry-level pa sve do flagship klase.

Oglas

Najnoviji dodatak kompanijinoj liniji proizvoda je Nokia 7 Plus smartfon koji se u Kini rasprodao u roku od samo pet minuta. U prodaji su bile dvije Nokia 7 Plus verzije; jedna sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije po cijeni o 239 američkih dolara te druga varijanta sa 6 GB RAM-a  i 64 GB interne memorije koja se prodavala po cijeni od 318 američkih dolara.

Na žalost ni kompanija HMD, kao ni on-line trgovine gdje se ovaj uređaj prodavao nisu htjeli izjaviti o kojem je točno broju prodanih uređaja riječ, no za korisnike u Kini dolazi još jedna šansa za kupnju i to 15. ožujka.

Korisnici izvan Kine će morati čekati travanj, a Nokia 7 Plus će se u Europi navodno prodavati po cijeni od 400 Eura i u prodaji se vrlo vjerojatno neće naći jači model sa 6 GB radne memorije. Nokia 7 Plus dolazi sa dvostrukom kamerom, a zanimljivo je kako je ovaj uređaj dio Google-ovog Android One programa. Ispod haube se nalazi odličan Qualcomm Snapdragon 660 procesor te spomenutih 4 GB ili 6 GB radne memorije. Više detalja o Nokia 7 Plus modelu pročitajte .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.