Nokia 7 Plus na Geekbenchu sa SD 660 i 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Nokia 7 Plus na Geekbenchu sa SD 660 i 4 GB RAM-a

Nakon prošlogodišnjeg Nokia 7 pametnog telefona HMD Global se priprema za službenu premijeru njegove veće Nokia 7 Plus varijante.

Oglas

Postojala su neka nagađanja kako bi se na tržištu mogao pojaviti Nokia 7 Plus model međutim ništa konkretno sve do sada kada se ovaj phablet pojavio na stranicama popularnog Geekbench-a. Ovo je dakle prvo konkretno pojavljivanje informacija o Nokia 7 Plus modelu na Internetu koje nam donosi zanimljive podatke.

Geekbench je tako otkrio da će se Nokia 7 Plus u svom radu oslanjati na nama poznati i zaista odličan osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 660 procesor koji će biti uparen sa 4 GB radne memorije. Osim procesora i RAM-a ova nam popularna benchmark stranica navodi i kako će Nokia 7 Plus raditi na Android 8.0 Oreo operativnom sustavu. Objavljeni su benchmark rezultati koje je na Geekbench testiranju postigla Nokia 7 Plus.

Tako se navodi 1.636 bodova postignutih na single-core testu te 5.902 boda na multi-core testu. Na žalost, trenutno nam osim ovih podataka nije poznato ništa više u pogledu specifikacija nadolazećeg Nokia 7 Plus modela. Logično je da će Nokia 7 Plus doći sa ekranom veće dijagonale, a prema nekim pričama ne bi se trebali nadati službenoj premijeri ovog smartfona na nadolazećem Mobile World Congress-u u Španjolskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.