Nokia 6 uskoro u plavoj inačici sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije

Fotografija članka: Nokia 6 uskoro u plavoj inačici sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije

Tek nekoliko dana nakon što je Xiaomi službeno najavio plavu varijantu svog Redmi Note 4X pametnog telefona, Nokia je učinila isti potez za svoj Nokia 6 model.

Oglas

Ova nova plava inačica Nokia 6 pametnog telefona zapravo i nije nova, samo do sada nije bila u prodaji. Naime, još je u veljači na službenoj premijeri ovog pametnog telefona otkriveno kako će Nokia 6 biti u prodaji u četiri boje: standardna crna boja, Arte Black Limited Edition sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije te plava inačica i model u boji bakra.

Iako su bile spomenute sve četiri boje, Nokia 6 se u početku mogla kupiti samo u crnoj boji, a zatim je predstavljena varijanta ovog smartfona u srebrnoj boji koja je također bila dostupna za kupnju. Ovom se nizu sada pridružila i plava inačica.

Crnu i srebrnu varijantu Nokie 6 kupci mogu nabaviti u dvije memorijske verzije; jedna sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije i druga sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Za razliku od njih nova će plava inačica za kupnju biti dostupna samo u zadnje navedenoj memorijskoj varijanti koja uključuje 4 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane. Nokia 6 u plavoj boji će se prodavati na stranici JD.com od 18. lipnja po cijeni od nekih 250 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.