Nokia 5730 XpressMusic

Fotografija članka: Nokia 5730 XpressMusic

Nokia 5730 XpressMusic

Pristup dinamičkim informacijama odnosi se na pristup podacima o glazbi, ljudima, igrama, emailu, kalendaru i slično. Homescreen funkcija omogućuje kvalitetniji način kontaktiranja prijatelja ili rodbine (do čak 20 njih). Bolji je i pristup glazbi, ali se možete bolje i povezati s N-Gage konzolom i drugim aplikacijama kao što su Facebook, Photos, Ovi Contacts, Maps, messaging i brojne druge. Primjerice, s aplikacijom Ovi Contacts možete vidjeti koji su od vaših prijatelja online (kao Skype), "chatati" s njima ili pak vidjeti koju glazbu slušaju.

Nokia 5730 XpressMusic ima posebne tipke za igranje, tako da podsjeća na N-Gage, pa čak postoji i direktan pristup u N-Gage Arena zajednicu, gdje se možete umrežiti i igrati već instalirane igre te online uspoređivati svoje najbolje rezultate s prijateljima.

Očekuje se kako će se Nokia 5730 XpressMusic u prodaji pojaviti u jesen 2009. godine po preporučenoj cijeni od 280 eura.

Nokia 5730 XpressMusic

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.