Nokia 3D karte – pronaći ćete čak i Gotham City iz filma Vitez tame The Dark Night Rises

Fotografija članka: Nokia 3D karte – pronaći ćete čak i Gotham City iz filma Vitez tame The Dark Night Rises

Uz početak prikazivanja filma „Vitez tame – The Dark Night Rises“ Nokia je, u suradnji s Warner Bros studijem, izradila virtualnu 3D kartu popularnog Batmanovog grada. U ponudi je, također, i limitirana “The Dark Knight Rises” Nokia Lumia 900 koja je dostupna na odabranim tržištima. No, ulicama Gotham Cityja možemo virtualno prošetati i putem Nokia Lumije 900 koja je dostupna na hrvatskom tržištu.

Film The Dark Knight Rises se od nedavno prikazuje i u hrvatskim kinima, a Bat-groznica je dosegnula novu razinu doživljaja uvođenjem Nokia 3D karte Gotham Citya. Obožavatelje će sigurno razveseliti mogućnost obilaska ulica Gothama, te posjet ključnim lokacijama iz filma, kao što su – Gotham City stadion i burza, Arkham Asylum, toranj Wayne Enterprises, gradska vijećnica, Blackgate zatvor i ostale lokacije.

Da biste posjetili virtualni grad preko 3D karte, morate imati Facebook korisnički račun i instalirani flash, te lajkati Nokia stranicu, ukoliko već niste. Prijavom preko Facebooka također možete okušati znanje i sreću jer Nokia dijeli primamljive nagrade – limitirane Batman verzije Nokia Lumije 900. Potrebno je pratiti informacije na stranici Nokie i točno odgovoriti na pitanja vezana za lokacije iz filma.

Kroz 3D kartu grada prelazite mišem, a kako bi dojam bio što realističniji tu su zvučni efekti vjetra i kiše. Možete istraživati grad kao cjelinu ili zumirati i ulaziti na pojedinačne lokacije i vidjeti znamenitosti. Na svakoj od lokacija možete pronaći skriveni Bat-štit koji će vam otkriti nagradno pitanje.

Batmanov grad Gotham City i 3D kartu možete doživjeti putem ovog linka:

Nagrađivana Nokia Lumia 900 je u Hrvatskoj dostupna u ekskluzivnoj ponudi T-Mobilea. Donosi vrlo brzu povezivost i superiorni doživljaj multimedije. S 4.3 inčnim ClearBlack AMOLED zaslonom, Nokia Lumia 900 nudi vrhunski osjećaj pri dodiru i gledanju, a također je savršena za otkivanje i uživanje u Nokijinim sadržajima kao što su Nokia Karte i Nokia Drive. Nokia Lumia 900 također ima bateriju s najvećim kapacitetom što ovaj uređaj čini idealnim Lumia pametnim telefonom za medije i zabavu kada ste u pokretu.

Nokia 3D karte – pronaći ćete čak i Gotham City iz filma Vitez tame The Dark Night Rises 02

Nokia 3D karte – pronaći ćete čak i Gotham City iz filma Vitez tame The Dark Night Rises 03

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.