Nokia 3310 (2017) napokon u Hrvatskoj – u prodaji u Mobis.hr webshopu

Fotografija članka: Nokia 3310 (2017) napokon u Hrvatskoj – u prodaji u Mobis.hr webshopu

Do sada se o njoj pričalo, a sada je možete i opipati! Nokia 3310 (2017) napokon je stigla u prodaju u Hrvatsku, u prodaji je u Mobis.hr webshopu, a već smo je imali prilike i isprobati!

Oglas

Nokia 3310 je uvijek bila sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj poklonika diljem svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas što je vrlo zgodan podatak. Ako želite osjetiti kako radi nova 3310 inačica, i to možete od danas.

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u veljači 2017. zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za . Važno je istaknuti da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

je sredinom svibnja ove godine otvorio prednarudžbe u internetskoj trgovini, a prvi kupci će svoje uređaje zaprimiti već tijekom idućeg tjedna.

Što donosi nova Nokia 3310?

prvi puta je predstavljena 2000. godine i od tada je postala kultni pojam u svijetu mobilne tehnologije, ali i u pop kulturi općenito. Ovaj model obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i atraktivno zamjenjivo kućište s kojima su korisnici mogu personalizirati svoj uređaj.

gotovo je u pola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled. Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji.

U prodaji za početak bit će , a najavljene su dodatne boje, žuta, crvena i siva.

Nove, poboljšane karakteristike!

Novi LCD zaslon u boji na iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. donosi i 2MP kameru s bljeskalicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tijekom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada!  Veliki povratak ima i legendarna Zmijica. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u redizajniranom dizajnu u boju.

I na kraju spomenimo kako smo već isprobali mogućnosti nove Nokije 3310 model 2017, recenzija će biti online tijekom dana, a u njoj ćete pronaći neke zgodne zanimljivosti, posebno fotke. Strpite se još koji sat :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.