Nokia 2720 – simpatični preklopni mobitel za početnike

Fotografija članka: Nokia 2720 – simpatični preklopni mobitel za početnike

Nokia 2720, poznati i kao Fold, djeluje jednostavno i možemo reći kako je namijenjen početnicima. Ugrađena je podrška za bežičnu Bluetooth vezu, ima snimač glasa, zvučnik, podržava konferencijske pozive, mobilni Internet i email. Ugrađena je i podrška za Java aplikacije, digitalnu kameru od tek 1,3MP s 4x digitalnim povećanjem (zoom), kalkulator, snimanje videa, FM radio, glazbeni player, te telefonski imenik koji može smjestiti do 500 brojeva. Baterija će izdržati do 5 sati razgovora.

Istina, radi se o osnovnom modelu, ali ima neke sitnice koje će vam se svidjeti, a koje ga uzdižu od konkurencije. U stvari, možemo reći kako nema ništa posebno dobro, niti loše, nekako je u sredini. Kao pozitivne strane možemo spomenuti jednostavno snalaženje i funkcije, dok bi nedostatak bila slaba kamera i tipkovnica, a i baterija bi mogla duže trajati.

Ako po prvi puta kupujete mobitel, ovo bi mogao biti dobar izbor. Ali ne očekujte ništa neočekivano, jer to nećete niti dobiti. Samo dobru prosječnost…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.