Nokia 105 i 130 službeno: jeftini i ekstra simpatični mobilni uređaji

Fotografija članka: Nokia 105 i 130 službeno: jeftini i ekstra simpatični mobilni uređaji

Čini se kako se Nokia ponovno zavlači u srca svojih korisnika koji sa simpatijama gledaju na vrijeme kada su jednostavni tzv. „feature“ telefoni bili pravi hit.

Oglas

Nakon premijere kompanijinog definitivno najpopularnijeg 3310 modela, na red su došle nove generacije Nokia 105 i Nokia 130 modela. Ovi novi modeli rade na Nokia S30+ platformi, dolaze sa podrškom za jednu ili pak dvije SIM kartice te dolaze sa nezaobilaznom Snake Xenzia igricom. Tko se još ne bi podsjetio dobrih starih dana i odigrao ovu igricu u pravom retro duhu?

Nokia 105 je gotovo identična svojem prethodniku osim što dolazi sa većim 1.8-inčnim ekranom. Ispod poklopca se nalazi i baterija kapaciteta 800 mAh koja prema navodima proizvođača korisnicima omogućava 15 sati razgovora i čak mjesec dana rada na standby-u. U paketu se nalazi i podrška za FM Radio te podrška za 2G mreže. Nokia 105 model sa jednom SIM karticom će koštati 14,5 američkih dolara, dok će ovaj telefon sa Dual SIM podrškom koštati 15 američkih dolara.

Tu je i Nokia 130 model koji također dolazi sa 1.8-inčnim ekranom, ali nudi i 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može proširiti do ukupno 32 GB. Uz to Nokia 130 nudi i stražnju kameru koja može snimati video zapise te Bluetooth podršku. Baterija ovog simpatičnog retro modela dolazi sa kapacitetom od 1.020 mAh te korisniku može pružiti 11.5 sati gledanja video zapisa te 44.5 sati slušanja FM Radija. Na vrhu se nalazi i LED svjetiljka, a cijena Nokia 130 modela je 21,5 USD.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.