Noćas izlazi 2. broj eNovina – pretplata je besplatna, možete osvojiti tablet!

Fotografija članka: Noćas izlazi 2. broj eNovina – pretplata je besplatna, možete osvojiti tablet!

Točno u ponoć ponovo palimo našu virtualnu štampariju i na sve email adrese pretplatnika, a vas već više od 4.000, šaljemo 2. broj eNovina. Pridružite nam se!

Oglas

Dugo smo pripremali našu novu cloud aplikaciju za koju već sama možemo reći kako će biti uspješna kao i već popularni Event Planner, ako ne i popularnija. Drugi broj eNovina će početi na vaše emailove stizati u ponoć s četvrtka na petak, pretplata je besplatna – prijavite se!

Zašto vam preporučujemo pretplatu na sadržaj eNovina? Iz više razloga. Za početak dobit ćete pregled najzanimljivijeg i najatraktivnijeg sadržaja objavljenog na portalu Racunalo.com tijekom tjedna (primjerice, najiscrpniji test LG G2 smartphonea, DevArena 2013, Tegra 5, HTC One Max, Nexus 5,…)

Druga činjenica zbog koje ste na dobitku je da ćete svaki tjedan na email dobivati pregled svih evenata koji se održavaju idući tjedan, a koji su upisani u naš popularni , s naznakama kako pratiti sve evente (također besplatno).

I treće, mnogima i najslađe – možete osvojiti i naših pokrovitelja, i to bez bilo kakve prijave, dovoljno je pretplatiti se na sadržaj eNovina!

U samo tjedan dana prijavilo se više od 4.000 pretplatnika, na čemu vam se iskreno zahvaljujemo jer nam je to odličan pokazatelj kako smo ponovo napravili nešto što ćete rado koristiti, odnosno čitati.

Što još čekate? Drugi broj eNovina izlazi u ponoć 18. listopada, pretplatite se ovdje!

Spomenimo kako je cloud aplikaciju eNovine napravila ista ekipa koja stoji iza Racunalo.com – jednog od najpopularnijih nezavisnih ICT portala u Hrvatskoj, te Event Plannera – najpopularnije online aplikacije za praćenje ICT evenata u Hrvatskoj (konferencije, seminari, predavanja, press,…). Sam je izgled djelomično responzivan, no dok ovo čitate već razvijamo novu inačicu eNovina koja će izgledati još bolje i atraktivnije. I sam će sadržaj iz broja u broj biti sve bogatiji (uskoro i u PDF formatu).

Dodatni sadržaj:

eNovina

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.