NOA H10le pametni telefon predstavljen na EISA Press Convention 2017

Fotografija članka: NOA H10le pametni telefon predstavljen na EISA Press Convention 2017

Domaći proizvođač pametnih telefona je na EISA konferenciji, od 23-25. svibnja u Antwerpenu u Belgiji, predstavio je svoj novi NOA H10le smartfon Mobile Devices grupi koju čini 10 uglednih europskih časopisa.

Oglas

EISA (European Imaging and Sound Association) ima članove u preko 23 europske zemlje, a kroz svoje godišnje nagrade odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike već više od 30 godina. Oko 50 časopisa s posebnim interesima koji pokrivaju sve aspekte područja kao što su: audio, video, kućna kina, automobilske, fotografske i mobilne tehnologije, odlučuju o tome koji će uređaji dobiti nagrade.

Za one koji ne znaju, članovi “Mobile Devices” grupe su poznati časopisi iz 10-tak zemalja: Danska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Švedska, Grčka, Češka, Slovačka, Srbija i Hrvatska. Upravo njima je 23. svibnja predstavljen novi pametni telefon NOA H10le. Samo ćemo vas podsjetiti kako je ovaj smartfon, zajedno s još nekoliko drugih NOA smartfona, premijerno predstavljen na MWC 2017 sajmu u Barceloni, o čemu smo .

Odrađen je i onaj poslovni dio, tako da je tvrtka Hangar 18 predstavila i svoje poslovne planove – sadašnja i planirana tržišta, ciljeve, web stranice te same tehničke specifikacije svog novog flagship pametnog telefona.

Od znajačajnijih karakteristika spomenimo 10-jezgreni MediaTeov Helio X27 procesor na 2,6 GHz, 5,5 inčni AMOLED ekran FHD rezolucije, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, te trostruke kamere – prednju od 13 MP kao i dvostruku stražnju od 13 MP + 13 MP. I sam je dizajn vrlo elegantan, smartfon je tanak samo 7,1 milimetar, te radi na novom Android 7.1.1. Nougat OS-u. Detalje o novom kompanijinom top smartfonu potražite na .

Saznajemo i kako se NOA H10le već nalazi po cijeni od 2.999 kuna, dok će mu redovna cijena biti 3.199 kuna. Prve se isporuke očekuju 15. lipnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.