NOA Element H10le – novi hrvatski top smartfon, još jači od prethodnika!

Fotografija članka: NOA Element H10le – novi hrvatski top smartfon, još jači od prethodnika!

Koprivnički Hangar 18 ovog je tjedna na tržište izbacio novi top model iz Element serije – NOA H10le. Najavljen je na MWC 2017 sajmu u Barceloni, te je prezentiran i na EISA Press Convention eventu u svibnju u Antwerpenu.

Oglas

Svoj prvi nastup na Mobile World Congressu, tvrtka Hangar 18 iskoristila je kako bi predstavila svoj pametni telefon NOA H10. Tada je predstavljena i poboljšana verzija tog modela – . Već tada bio je najavljen u dvije boje: crvenoj (Matador) i crnoj. Upravo te dvije boje su i zadržane, kao prepoznatljive za ovaj pametni telefon odličnog dizajna.

Krajem svibnjau Antwerpenu se održavao EISA Press Convention, na kojem je .

Iako je i sam model H10 namijenjen zahtjevnijim korisnicima, njegova poboljšana verzija ide još korak dalje. je tanji i debljina mu sada iznosi samo 7,1 milimetara te ima takozvani unibody dizajn aluminijskog kućišta.

Uređaj je opremljen AMOLED zaslonom u Full HD rezoluciji, što u ovom segmentu uređaja predstavlja veliki plus. AMOLED prikazuje punije i prirodne boje od IPS-a, a ujedno i štedi energiju, pa će baterija od 3.800 mAh biti dovoljna za efektivan rad ovog smartfona.

Pored vrlo moćnog Helio X27 procesora s 10 jezgri koje kucaju na 2,6 GHz i 4 GB RAM memorije, NOA H10le dolazi s 64 GB prostora za pohranu podataka. To će cijeniti svi koji sa sobom nose svoju glazbenu ili foto kolekciju. Za vrlo kvalitetne fotografije brinu se dvije Sony 13 MP kamere (dvostruka stražnja kamera), a isto toliko megapiksela vas čeka i s prednje strane u selfie kameri.

Za sigurnost se brine brz i precizan multifunkcijski čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojem je uređaj temeljen je Android 7.1.1 Nougat. Masa ovog pametnog telefona je samo 152 grama.

Uz sve navedeno, velika novost je i . Kupnjom bilo kojeg modela NOA pametnog telefona iz Element serije, ostvaruje se pravo na puno pokriće u trajanju od 2 godine. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve te uz Amoled ekran i dvostruku stražnju kameru, postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona.

Pametni telefon namijenjen je zahtjevnijem krugu kupaca, koji cijene performanse, natprosječnu autonomiju, kvalitetnu fotografiju, a sve to za razumnu cijenu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.